Τρόποι πληρωμής & αποστολής

by Harroula

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορούν να πραγματοποιηθούν από την Ελλάδα, Κύπρο και μια σειρά Ευρωπαϊκών χωρών. Η αναγραφόμενη τιμή σε κάθε προϊοντική σελίδα είναι τελική, δηλαδή εμπεριέχει την έκπτωση του προϊόντος μαζί με το Φ.Π.Α.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ο πελάτης επιλέγει τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει και στη συνέχεια την ακολουθεί την αυτοματοποιημένη διαδικασία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την επιλογή του πλήκτρου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ» και την εμφάνιση του τελικού μηνύματος για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Στη συνέχεια η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα επικοινωνήσει με τον πελάτη μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει στην παραγγελία του και από το σημείο αυτό θεωρείται ότι έχει συναφθεί η μεταξύ του πελάτη και της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σύμβαση πώλησης.

Εναλλακτικά ο πελάτης μπορεί να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης στo τηλέφωνo +30 2108000507 και να συνομιλήσει με εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να υποβάλλει την παραγγελία του. Ο εκπρόσωπος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αναγγέλλει στον πελάτη τηλεφωνικά το σύνολο του ποσού και τον τρόπο πληρωμής και εφ’ όσον ο πελάτης συμφωνεί, ο εκπρόσωπος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ολοκληρώνει την εισαγωγή της παραγγελίας στο σύστημα.

Με την υποβολή τηλεφωνικής παραγγελίας ο πελάτης αποδέχεται τους παρόντες Όρους Χρήσης και τις Πολιτικές που περιλαμβάνονται σε αυτούς όπως αυτή της Προστασίας των Προσωπικών του δεδομένων.  Οι εκπρόσωποι του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν λαμβάνουν στοιχεία από πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες καθότι ειδικά για τηλεφωνικές παραγγελίες δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής η πληρωμή μέσω τραπεζικής κάρτας.

Η παραγγελία δεν μπορεί να τροποποιηθεί από τον πελάτη μετά την υποβολή της στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο είναι εφικτή η τροποποίηση της από εκπρόσωπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πληρώσει την παραγγελία του με έναν από τους 4 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής:

Α) Με αντικαταβολή στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών / courier

Β) Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Η όλη διαδικασία πληρωμής μέσω κάρτας γίνεται στην πλατφόρμα της συνεργαζόμενης τράπεζας ALPHA BANK. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που χρησιμοποιούν οι πελάτες, ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης η πληρωμή μέσω τραπεζικής κάρτας δεν ισχύει για τηλεφωνικές παραγγελίες.

Γ) Μέσω τραπεζικής κατάθεσης στην τραπεζα  ALPHA BANK

Δ) Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Paypal εφ’ όσον ο πελάτης διαθέτει λογαριασμό Paypal.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις πληρωμές και χρεώσεις θα βρείτε στη διεύθυνση ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία του πελάτη παραδίδεται μέσω εξουσιοδοτημένων ταχυμεταφορέων (κούριερ)  στην  διεύθυνση κατοικίας ή αποστολής όπως αυτή δηλώνεται στην φόρμα παραγγελίας.

Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών είναι οι παρακάτω:

Α) TRANS ALL SPACE – ΒΑΓΙΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

B) DHL Express (EΛΛΑΣ) Α.Ε.  Διεθνείς Ταχυμεταφορές

Γ) SKYNET World Wide Express

Αναλυτικές πληροφορίες για την παράδοση των παραγγελιών θα βρείτε στη διεύθυνση ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της δικής σας εμπειρίας όταν τον επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση όλων των cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Όροι & Προϋποθέσεις